Upload Image...

Wij werken volgens het protocol voor Covid-19

In de nagelsalon van Nails By Sanne’s kun je terecht voor kunstnagels en natuurlijke hand en nagelverzorging.

Wat zijn kunstnagels?

Dit zijn verleningen of verhardingen op de natuurlijke nagels, waardoor ze sterk, mooi en verzorgd zullen zijn. Wij werken met de producten  Powergel van het merk Magnetic/ Next gel van het merk Urban.

Onderhoud

Om optimaal te kunnen genieten van mooie verzorgde nagels in het onderhouden van de nagels erg belangrijk. Voor het nabehandelen van de kunstnagels is het belangrijk om dit om de 3 a 4 weken te doen.

Algemene voorwaarden:

Afspraken

  • Behandelingen worden uitsluitend op afspraak gedaan. Wilt u iets specifieks qua bijvoorbeeld nailart laat dit dan tijdig weten, dit ivm de extra tijd welke er voor nodig is.
  • Tijdens behandelingen van klanten wordt de telefoon niet beantwoord. De voicemail kan ingesproken worden. Bij dringende zaken kun je het beste een sms of watchapp bericht sturen.
  • Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden of via sms of watchapp bericht, ook kunt u via de facebook pagina zelf een afspraak inplannen in de agenda. Staat uw optie er niet bij kunt u altijd via een appje even kijken of er nog andere mogelijkheden zijn.
  • Mocht je verhinderd zijn wordt dat afspraak tijdig geannuleerd te worden. Uiterlijk 24 uur van te voren, binnen de 24 uur wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht.
  • Kinderen en huisdieren kunnen niet meegenomen worden naar de salon. In de salon wordt gewerkt met chemicaliën daardoor is het geen veilige omgeving voor kind en dier.
  • Roken is niet toegestaan in de salon.
  • Bij binnenkomst in de salon wordt u gevraagd eerst uw handen te wassen en daarna te desinfecteren.
  • Heeft u een behandeling voor uw teennagels geboekt? Let op ik ben geen pedicure en doe uitsluitend gelpolish behandelingen op uw tenen uitvoeren. Voor aanvang van de behandeling wordt verwacht dat uw voeten schoon en verzorgd zijn!

Aansprakelijkheid

Nails By Sanne’s is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, ook zijn wij niet aansprakelijk voor het verkeerd verstrekken van de informatie van de klant of onvolledige informatie over relevante lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden en vrijetijdsbesteding. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die door de klant is meegenomen naar de studio.

Wij werken uitsluitend op afspraak.

Nails By Sanne’s is gevestigd in Sommelsdijk in het pand van Slender You

Oostdijk 1
3245 AS Sommelsdijk